Make your own free website on Tripod.com
Stukjes van leden
Hoi hoi allemaal!!
Ik ben Evelien, 16 jaar en zit al 9 jaar op het jeugdkoor De Molenrakkers en al 4 jaar op het jongerenkoor Vivace. Elke donderdag om kwart voor 8 hebben we repetitie van het jongerenkoor olv Maarten Willemse, onze pianist en dirigent. We hebben ook een fluitiste, Lian en een drummer, Joris. In ons koor zitten ongeveer 20 mensen van 14 tot 25 jaar. We hebben een uitgebreid repertoire, Nederlandse liedjes en Engelse liedjes van musical songs tot gospels. Echt van alles. Ook zingen we alles 1, 2 of 3 stemmig.
Ben je een leuk spontaan iemand en houd je van zingen, kom dan bij Vivace!!!!!!!!!!!!!!!
Het gezelligste koor van heel Nederland!!
Groetjes en misschien tot ziens
Evelien


Hallo Allemaal,

Ik ben Melissa en ben 21 jaar. Ik zit al bij het koor vanaf dat ik in de eerste klas van de lagere school zat. Eigenlijk was het de bedoeling dat je in de twee klas (groep 4) moest zitten, maar omdat mijn zus (zij is 4 jaar ouder) al op het koor zat en regelmatig thuis de liedjes zong en ik ze voor een groot gedeelte zo mee kon zingen mocht ik er al bij! Ik vond het geweldig! En nu, ongeveer 13 jaar later zit ik nog steeds op het koor! Een aantal jaren geleden is er weer een jongerenkoor gestart, met voornamelijk de jongeren van het jeugdkoor! Nu zijn we weer zoveel jaar verder en draait het koor nog steeds en het is altijd hartstikke leuk! Sinds +/- twee jaar heeft de pianist ook het dirigeren op zich genomen en hebben we ook een aantal nieuwe liedjes gekregen met een ander genre, namelijk gospel! Ik moet zeggen dat ik daar wel van houd, al dat swingen en doen en sta daarom ook altijd mee te swingen op het ritme! We hebben drie “groepen”: Alten; Mezzo's; Sopranen. Voorheen was ik altijd sopraan, maar sinds er mezzo's zijn ben ik een mezzo en ik moet zeggen dat ik me daar heel erg in thuis voel! Weliswaar zijn niet alle liedjes 3 stemmig, maar dan zing ik weer gewoon sopraan. Maar ik moet zeggen dat ik het meerstemmig zingen heel erg leuk vind en mooi en ik hoop daarom ook dat we ook snel over kunnen naar 4-stemmigheid, dat wil zeggen: ik hoop dat er een heleboel jongens bij komen zodat er ook wat mannelijk geluid uit ons koor komt!
Ik zou zeggen: Wat let je?! Kom gewoon een keer kijken op onze repetitie op donderdagavond van 19:45u tot 21.00u. Jongens en meisjes, mannen en vrouwen zijn welkom. De leeftijdsgrens is vanaf 11/12 jaar (6de klas, groep 8) tot ongeveer 25 jaar, maar het wil niet zeggen dat je er niet meer bij mag als je 26 jaar bent! ;) En je moet er ook niet af als je 25 wordt! Maar we proberen wel de naam jongerenkoor in ere te houden natuurlijk! ;)
Misschien en hopelijk TOT DAN!

Groetjes Melissa!!!


Hoi bezoekers van deze site,
Ik ben Maria van der Meer en ik zit ook bij het koor: Vivace
Ik zit nu bijna vier jaar bij Vivace en ik vind het zo gezellig dat ik er niet meer van af wil.
We repeteren altijd op donderdag avond om 19.45u en vaak hebben we een mis op zaterdag avond of zondag ochtend.
We hebben bij ons koor een pianist: Maarten die tegelijk ook onze dirigent is en een drummer: Joris. Ook een fluitiste Lian.
We zijn in 2 groepen gedeeld: Sopranen en Alten en bij sommige liedjes zit er ook nog een tussenpartij: de Mezzo's.
Als je je vormsel hebt gedaan of gewoon ouder dan 12 bent en je hebt zin en tijd om bij ons te komen zingen wacht dan niet te lang en kom een keer kijken of je het leuk vindt.
Ook gaan we elk jaar met het hele koor naar centerparcs en dat is echt super gezellig!
Nou meer kan ik er eigenlijk niet over vertellen alleen dat als je een jongen of meisje bent boven de 12 en je zingt graag kom dan vooral bij ons koor!
veel groetjes van MariaBeste zangers en zangeressen,

Ik zal me even voorstellen! Ik ben Annemiek Vorstenbosch, ben 16 jaar en zing al 9 jaar in het koor. Daarvan zing ik nu 4 jaar bij het jongerenkoor Vivace en ik moet zeggen het is echt hartstikke leuk.

Er is heel veel gezelligheid en er worden veel leuke liederen gezongen. We beginnen de repetitie meestal met lekker inzingen. Ik ben Alt, dus als we dan de hoge tonen moeten zingen (bij het inzingen) is het vaak gieren, lachen en brullen, want af en toe komt het er heel vals uit! Maar wat kan ons dat nou schelen, je zit er toch om te oefenen!
Wanneer de repetitie afgelopen is babbelen we meestal nog een beetje na. We leggen met z'n allen wat geld in een potje en kopen daarvan chips, drinken en andere lekkernijen. Kei gezellig!
En weet je wat nou het leukste is?? Nee??? Het leukste is dus dat de jongeren uit een lopen van 12 tot ongeveer 25 jaar en iedereen kan heel goed met elkaar opschieten. We zijn ook eigenlijk allemaal (een klein beetje) melige mensen.

Lijkt het je wat om bij ons te komen zingen?? Stuur dan meteen een mail naar het adres onderaan de pagina. Wij vinden het heel gezellig als je bij ons komt zingen!!!
En voor de jongens (mannen) zijn er hele leuke meiden, dus jongens jullie zijn ook van harte Welkom!!!!!!!

Groetjes Annemiek en hopelijk tot ooit!Wil je ons mailen stuur dan een mailtje naar dit adres

Vivacevught@hotmail.com